top of page
TR

NEWS

Dünya'nın tercihi fileto makinesi Rapid yenilendi!

Saatte 6.000 ürünlük rakipsiz kapasitesi ile son ürünlerdeki en düşük kemik içeriğinin bir araya gelmesi, Rapid HQ kemik sıyırma makinesini bugün pazarda bulunan en iyi göğüs kemiği sıyırma çözümü yapıyor.

Birinci nesil Rapid HQ'nun öne çıkan bir performans verimi olsa da bazı müşteriler mekanizmanın lades kemiği kısmındaki etin de büyük bölümünü aldığı bunun da göğsün ön kısmının sunumunu olumsuz yönde etkilediğini belirtmişti.Yeni lades kemiği çokarma birimi ile, lades kemikleri filetonun sunumu üzerinde olumsuz bir etki olmaksızın etkin şekilde çıkarmaktadır. Bu yeni ünite mevcut tesislere de ek kit olarak, üretim sürecinde kesintiye gerek kalmaksızın haftasonu kurulup işletmeye alınabilmektedir.

Rapid HQ'nun yeni özelliklerinden birisi, iç filetoso çıkarılmış yarım fileto veya iç filetosu içinde tam fileto gibi ürünlerin otomatik olarak alınmasını sağlayan otomatik fileto çıkarma modulüdür. Bu yeni modül işgücü anlamında önemli tasarruflar sağlamakta ve sadece dört kişilik bir ekibin makinayı saatte 6.000 ürün hızında çalıştırmasını mümkün kılmaktadır.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.

SON HABERLER
ARŞİV
bottom of page